Stake tarjoaa mahdollisuuden sulkea tilisi toistaiseksi. Käyttäjä voi päättää sulkea tilinsä eri syistä, esimerkiksi jos rahapelaaminen ei enää tunnu viihdyttävältä, tai muista henkilökohtaisista syistä, jotka eivät liity peliongelmaan.
Voit nyt sulkea tilisi itse suoraan tiliasetuksistasi, eikä sinun tarvitse ottaa yhteyttä asiakastukeen.
Näin suljet tilisi
Siirry kohtaan Vastuullinen pelaaminen > Tilin sulkeminen tiliasetuksissasi.
Valitse syy tilin sulkemiselle ja vahvista.
Tilisi suljetaan välittömästi.
Jos et voi käyttää tätä vaihtoehtoa tai haluat mieluummin, että tiimimme sulkee tilisi puolestasi, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen accountclosure@stake.com rekisteröidystä sähköpostiosoitteestasi.
Mitä tapahtuu sulkemisen jälkeen
Tilisi kirjautuminen, bonusten vastaanottaminen ja markkinointimateriaalin saaminen estetään.
Sulkemisen jälkeen sovelletaan 24 tunnin jäähdyttelyaikaa. Tänä aikana tiliäsi ei voi avata uudelleen.
Kun 24 tuntia on kulunut, kirjaudu tilillesi, jolloin näet ponnahdusikkunan "Tilisi on suljettu". Napsauta Avaa tili uudelleen -painiketta aktivoidaksesi tilisi uudelleen, tai Hylkää pitääksesi sen suljettuna.
Jos et näe tätä vaihtoehtoa, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen accountclosure@stake.com rekisteröidystä sähköpostiosoitteestasi pyytääksesi tilin uudelleenaktivointia.
Tarvitsetko apua? Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisäselvityksiä, ota rohkeasti yhteyttä asiakastukitiimiimme. Olemme täällä auttamassa sinua kaikissa mahdollisissa kysymyksissä.
